Sponsoren goud

 

Schadeherstel en refit

Jachtwerf Rhederlaag heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vakkundig herstellen van beschadigde of gebrekkig onderhouden pleziervaartuigen en motoren. Onze werkzaamheden lopen uiteen van het repareren van een motorschade na een aanvaring, tot aan het renoveren (refitten) van een compleet jacht. Omdat we snel zien wat uw boot of motor mankeert, kunnen we vlot handelen. Dat scheelt u tijd en geld.

Ongevalsschades herstellen, zandstralen en lakken, renoveren of restaureren (refitten): we doen het allemaal. We behandelen uw schip en motor alsof die van onszelf zijn. Voor het beste resultaat gebruiken we alleen hoogwaardige producten.

Reparatie en onderhoud

U jarenlang vaarplezier bezorgen, dat is ons doel. Dat doen we op verschillende manieren. Onder andere door uw boot of motor te repareren als zich een storing of een klein gebrek voordoet, maar ook door uw boot of motor gedurende het hele jaar goed te onderhouden.

Als zich een storing voordoet in - bijvoorbeeld - de waterpomp van uw jacht, is het fijn dat u bij Jachtwerf Rhederlaag snel geholpen kunt worden. Zoals u hier kunt lezen, voeren we soms zelfs reparaties uit op het water. Op de korte termijn bent u dan prima geholpen.

Om schades en reparaties op de lange termijn te voorkomen voeren we voor veel van onze klanten onderhoudsbeurten uit. Het onderhouden van uw boot en motor is onze specialiteit.

Koop en verkoop

Wilt u een (rubber)boot of buitenboordmotor kopen? Of juist verkopen? Bent u op zoek naar accessoires, onderdelen of onderhoudsmiddelen? Kom dan eens langs in onze jachtwerfwinkel in Giesbeek.

Jachtwerf Rhederlaag verkoopt nieuwe en ingeruilde boten en buitenboordmotoren.
De gebruikte exemplaren zijn allemaal door ons gecheckt en kunnen nog jaren mee. 

Stalling

In de periode dat u niet vaart, kunt u uw boot bij ons stallen. Dat kan het hele jaar door. U kunt uw boot binnen of buiten bij ons neerzetten. Bij de stallingsservice van Jachtwerf Rhederlaag zijn ook het hellen (uit het water halen), afspuiten en het op bokken zetten inbegrepen.

Informatie en contact

Meer weten over onze diensten en aanbiedingen? Bel, mail of kom langs! U vindt ons op:

Jachtwerf Rhederlaag
Rhedense Veerweg 1
6987 EC Giesbeek
tel. 0313-63 25 61844588 / 06-20 44 89 69
ofni.[antispam].@jachtwerfrhederlaag.nl
www.jachtwerfrhederlaag.nl

Sponsoren zilver

 

Op het water

Een nieuwe bootkap of sprayhood? Wij zetten graag onze creativiteit in om een mooie kap op maat te maken. Voor ieder model wordt eerst een mal gemaakt op de boot. Vervolgens wordt deze mal uitgewerkt in onze zeilmakerij en kunnen we aan de slag met het gekozen materiaal.

Een nieuwe set kussens in de kleuren van de bootkap? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. We werken met diverse materialen.

In de tuin

Nederlandse zomers wisselen elkaar af met regen en zonneschijn. Daarom maken wij onze parasols en zonnezeilen geschikt voor het Nederlandse weer. Als de zon schijnt bieden ze schaduw en als het regent blijf je lekker droog. De Buitenzaak brengt schaduwrijke plekjes in de tuin of op het terras. Wij maken parasols met middenmast, zwevende parasols en zonnezeilen in diverse kleuren en maten.

En wil je langer genieten van het heerlijke buitenleven? Met een verandazeil op maat haal je buiten een beetje naar binnen.

Kussens

Bij de Buitenzaak kun je ook terecht voor kussens op maat: bootkussens, railing kussens, plofkussens, freeform kussens en nog veel meer. We hebben een mooie collectie (outdoor)stoffen. 

Informatie en contact

Kom gerust langs in onze zeilmakerij om kennis te maken met ons, onze werkwijze en om de materialen te bekijken. Je vindt ons op:

Zeilmakerij De Buitenzaak
Nijverheidsstraat 21B
6987 AB Giesbeek
tel. 0313 844588 / 06-16018462
ofni.[antispam].@debuitenzaak.nl
www.debuitenzaak.nl 

 

Deep Yachts

Deep Yachts is een enthousiast, creatief meedenkend en allround bedrijf waar booteigenaren terecht kunnen voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Wij verzorgen het in- en exterieur van uw jacht.

Geen materiaal of techniek is ons vreemd. Van traditioneel hout tot moderne composiet/vacuümtechnieken, met het juiste materiaal op de juiste plek: we kunnen het. Daarnaast verzorgen wij al uw schilder- en spuitwerk.

Wij denken ook graag mee met de booteigenaren en hun wensen. Doorvragen, niet zó maar voor een oplossing gaan, is ons motto. Het gevolg: bijzondere, out of the box resultaten.

Watersportwinkel Arnhem

Watersportwinkel Arnhem is al vele jaren een begrip. Niet alleen in de stad zelf maar in heel Oost-Nederland. Veel mensen kennen de winkel nog onder de naam Van Workum, de voorganger van Watersportcentrum Arnhem. Het aanbod op watersportgebied is sinds de overname nog completer geworden.

Zo kunt u in onze haven diesel tanken, organiseren we vaarbewijs cursussen en hebben we een webwinkel. We leveren onder meer de volgende materialen: verf, antifouling, touwwerk, rubberboten, buitenboordmotoren, elektronica, zeilkleding en velerlei scheepsaccessoires.

Ons doel is om voor elke watersporter tegelijk een vriendelijk en servicegericht beginpunt, eindpunt en trefpunt te zijn.

Informatie en contact

U vindt ons op:

Watersportcentrum Arnhem
Stadsblokkenweg 1
6841 HG Arnhem
tel. 026 – 321 60 35 / 06 – 14 42 22 96 / 06 – 15 84 15 18
sthcaypeed.[antispam].@gmail.com / ofni.[antispam].@watersportwinkelarnhem.nl 
watersportcentrumarnhem.nl 

 

Bordbusters Projectborden

Bordbusters zorgt vanaf 1999 voor vernieuwing op het gebied van buitenpresentaties.  Bordbusters projectborden hebben een klapconstructie met een betonnen voet, een frame van gegalvaniseerd staal en gerecycled forex bordmateriaal. Hierdoor kunnen onze Bordbusters snel, eenvoudig en op vrijwel iedere locatie en ondergrond geplaatst worden.

Inmiddels zijn onze projectborden te verkrijgen in vijf verschillende varianten. De formaten variëren van klein (mini-Bordbuster) tot groot (mega-Bordbuster). Hierdoor hebben wij voor ieder project een passend projectbord. Onze Bordbusters worden veel ingezet bij wegwerkzaamheden, bouwprojecten, buitenexposities en als verkiezingsborden.

Signing

Naast projectborden hebben wij ons de afgelopen 20 jaar ook gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van alles wat met signing te maken heeft. Signing omvat alles wat met visuele communicatie te maken heeft.

Hierbij kunt u denken aan binnen- en buitenreclame, voertuigreclame en LED-schermen. Daarnaast zijn wij in staat om maatwerk producten te maken naar de wensen van elke klant. Wij beschikken over een eigen ontwerp-, las- en staalafdeling. Kortom geen uitdaging is ons te gek.

Informatie en contact

Kijk voor meer informatie en mogelijkheden op onze website.

Bordbusters BV
Polseweg 22
6851 DB Huissen
tel. +31(0)26 325 9706
ofni.[antispam].@bordbusters.nl
www.bordbusters.nl

 

Wemmers metaalbewerking

U kunt bij ons terecht voor:

 • Bootrailingen
 • Zonnetenten
 • Watertanks
 • Trapleuningen
 • Balustrades
 • Balkonhekken
 • Seriewerk
 • Leidingwerk (food / non-food)

Bootrailingen

Railingen en zonnetenten kunnen op maat gemaakt worden in de werkplaats van Wemmersmetaalbewerking of op locatie. De bootrailing wordt op de boot gelast of gemonteerd (afhankelijk van de soort boot of Yacht) en zorgvuldig afgewerkt.

Leidingwerk

Wemmersmetaalbewerking heeft ook de mogelijk om in te lenen voor werkzaamheden m.b.t. stadverwarming, ketelhuizen, technische ruimtes, zoals bijvoorbeeld ziekenhuizen, in zowel staal als rvs. Ook prefab werkzaamheden behoord tot de mogelijkheden.

De laswerkzaamheden zijn in overleg in te plannen.

Interieur en exterieur

Wilt u een trapleuning, keukenbeplating, balustrade of balkonhek dan komt Wemmersmetaalbewerking, op afspraak, bij u langs om alles goed in te meten en uw ideeën te overleggen.

Dan wordt in de werkplaats alles voorbereid en op locatie geplaatst en netjes afgewerkt.

Informatie en contact

Heeft u nog vragen of ideeën die u niet op onze website heeft kunnen vinden mag u altijd contact opnemen. Kijk voor meer informatie en mogelijkheden op onze website.

Wemmers Metaalbewerking
Nijverheidstraat 21
6987 EN Giesbeek
tel. 06 - 23 73 75 68
ofni.[antispam].@wemmersmetaalbewerking.nl
www.wemmersmetaalbewerking.nl

Sponsoren brons

 

Zeilservice Baas

Met een gerust hart het water op!

Zeilservice Baas biedt uw zeilen & canvas de upgrade die u nodig heeft. Wij bieden passende oplossingen met maatwerk voor zeilers om de zeilgarderobe goed voor elkaar te hebben.

In onze zeilmakerij, gevestigd bij Watersport Centrum Arnhem, kunt u terecht voor zeilen, huiken & rolfhokhoezen. Zowel reparatie als nieuw.

 

Heebing Watersport

Heebing Watersport is hét adres voor optisch onderhoud, technisch onderhoud, inspectie van het onderwaterschip en alle werkzaamheden aan uw boot. Wij hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van poetsen en polijsten, motorisch onderhoud, winterstalling en onder andere in- en uitbouw van diverse type motoren. Ook kunnen wij voor u een complete renewal/refit van uw boot verzorgen.

Een team van ervaren specialisten

Paul Heebing Watersport is een familiebedrijf gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van boten voor de pleziervaart. Nadat Paul jarenlange ervaring had opgedaan als bootmonteur bij een groot bedrijf besloot hij in 2002 voor zichzelf te beginnen.

Omdat het eerste bedrijfspand maar een kleine werkplaats had voerde hij veel reparaties en onderhoudswerkzaamheden op locatie uit. Hoewel het huidige bedrijfspand een stuk groter is, blijft het ter plaatse uitvoeren van werkzaamheden een van onze specialisaties.

In 2012 ging Paul Heebing Watersport een samenwerking aan met Yachthafen Emmerich, ook een familiebedrijf. Samen richtten zij Bootservice Emmerich GmbH op. Dit zorgde voor meer flexibiliteit van werkkracht, een nog grotere onderdelenvoorraad en het dealerschap van Mercury Marine en Volvo Penta.

Ervaren mensen

Ons team bestaat uit ervaren mensen met elk hun eigen vakgebied. Of u nu komt met polyester schade aan uw boot of voor de reparatie van uw binnenboordmotor - u wordt altijd geholpen door een expert. Alle werkzaamheden worden bovendien zorgvuldig gecontroleerd voordat uw boot onze werkplaats verlaat. Zo bent u verzekerd van een vakkundig en vaarklaar resultaat.

Informatie en contact

Kijk voor meer informatie en mogelijkheden op onze website.

Heebing Watersport
Industrieweg 10
6915 SG Lobith
tel. 0316-54 27 30 / 06-29 53 88 73
ofni.[antispam].@heebingwatersport.nl
nl.heebingwatersport.nl

Activiteiten


 

JUL
30
Vrijzeilen dinsdagavond

Algemeen | 18:30 - 21:30 | deel 15 / 21 | Haven WSV Giesbeek

JUL
31
Woensdagavondcompetitie

Algemeen | 20:00 - 22:00 | deel 15 / 28 | Lijzijde

AUG
4
Sailability zeildag

Sailability | 10:00 - 17:00 | WSV Giesbeek

AUG
6
Vrijzeilen dinsdagavond

Algemeen | 18:30 - 21:30 | deel 16 / 21 | Haven WSV Giesbeek

AUG
6
Vrijwilligers bijeenkomst Dag van de Watersport

Algemeen | 20:00 - 22:00 | Ruumzicht

Contact


 

ADRES

 • Watersportvereniging Giesbeek
 • Havenweg 4
 • 6987 EP Giesbeek

TELEFOON

  E-MAIL administratie

  E-MAIL ligplaatsen

© 2022 WSV Giesbeek